Shahid Kapoor is werkloos

Terwijl de meeste acteurs een strak opname-schema hebben voor de komende maanden zegt Shahid Kapoor dat hij momenteel werkloos is. De acteur heeft recent de opnames voor Kunal Kohli’s Teri Meri Kahaani afgerond en gaat nu genieten van zijn welverdiende rust.

“Ik ben momenteel even werkloos, maar jullie hoeven niet teleurgesteld te zijn. Als alles goed uitpakt, dan ben ik in de tweede helft van het jaar weer volop aan het werk.”

Over de film Teri Meri Kahaani, waarin hij te zien is met ex-vriendin Priyanka Chopra, wil de acteur niets zeggen. “Ik houd er niet van om over mijn films te praten voordat er een een officiële aankondiging vanuit de producenten wordt gemaakt. Het enige wat ik kan zeggen is wat jullie al weten. Het is een romantische komedie dat zich afspeelt in drie verschillende perioden. Priyanka Chopra is een geweldige actrice en we zien er samen goed uit, al zeg ik het zelf”, aldus Shahid.

Teri Meri Kahaani staat gepland voor een release op 22 juni.

1 REACTIE

  1. Noww werkloos hij is niet niet overdrijven hij heeft gewoon break!!!! Ohhhh damn ik had shrik hoe kan die sexy boy mijn sgatje werkloos zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.