Vidya Balan: “Ik wil mij niet beperken”

Vidyan Balan sleept de ene na de andere award binnen voor haar werk in de film The Dirty Picture. En hoewel ze vorig jaar in twee vrouw-georiënteerde films te zien was en dit jaar te zien is in Kahaani, een verhaal over de zoektocht naar de vader van haar kind, zegt de actrice dat ze niet alleen maar wil beperken door vrouw-georienteerde rollen te spelen.

“Ik heb nooit grenzen of beperkingen voor mezelf gesteld. Ik heb mezelf ook nooit beloften gedaan dat ik alleen in films zal werken waarin de vrouw het centrale punt is. Als het script goed is, de film goed is en de rol goed is, dan zal ik de film zeker doen.”

De 33-jarige actrice is erg blij met de verscheidenheid aan films en rollen die zij aangeboden krijgt. “En het meest belangrijke is dat deze verscheidene films nu ook in de smaak vallen bij het grote publiek. Er worden al sinds jaar en dag vrouw-georienteerde films gemaakt, maar het is pas sinds kort dat deze films ook succesvol zijn.”

Balan voegt toe dat het wel de hebzucht voor goede rollen is waardoor zij gefocust blijft. “Ik ben erg gierig als acteur. Ik wil andere mensen spelen, ik wil verschillende soorten films doen. Ook al is het centrale personage een man, zolang mijn personage maar genoeg te doen heeft in de film, doe ik het graag.”

4 REACTIES

  1. He he! Eindelijk eens iemand die ook eens wat zinnigs meldt! Ik ben het helemaal met je eens F.M.D.!!! 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.