“Negatieve rollen zijn leuk om te doen”

Actrice Priyanka Chopra is een van de meest gewilde en populairste actrices in de Hindi filmindustrie. Ze is van alle markten thuis en kan eigenlijk elke rol wel spelen. Toch wordt ze meestal gevraagd om een positief personage te spelen, maar de actrice geeft zelf de voorkeur aan personages met grijze tinten.

Voor haar rol van femme fatale in 7 Khoon Maaf ontving de actrice recent de award voor Beste Actrice in een negatieve rol.
“Ik speel graag een negatieve rol. Ik geniet ervan om een slechte rol te spelen, want deze zijn het leukst om te doen,” aldus de 29-jarige.

7 Khoon Maaf was overigens niet de eerste film waarin Chopra de rol van een negatief personage vertolkte. Ook voor haar negatieve rol in de film Aitraaz in 2004 ontving zij de award voor de Beste Acteerprestatie in een negatieve rol.

De voormalige schoonheidskoningin is zeer voorzichtig bij het uitkiezen van haar rollen. Zij is van mening dat het personage een impact moet achterlaten op het publiek, hoe klein de rol ook is. “Ik denk dat het belangrijkste is dat een personage aanwezig is. Een karakter mag niet het gevoel geven verspild of overbodig te zijn. Zelfs als het een kleine rol betreft, moeten de scènes die je hebt effectief zijn, dat is belangrijk,” aldus Chopra.

Deze maand is Priyank Chopra te zien in de film Agneepath. De actrice heeft dit jaar nog 3 releases, namelijk Teri Meri Kahaani, Barfee en Krrish 3, maar helaas zit hier geen negatieve rollen tussen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.