Video opnames Housefull 2 gelekt

De opnames van Housefull 2 zijn nog altijd in volle gang. Deze week werd een van de liedjes opgenomen. Het nummer, getiteld Papa Toh Band Bajaye, is opgenomen in de typische stijl die we kennen van de eerste Housefull film. Hoe weten wij dat? De video van de opnames staat op internet.

We zien de cast van de film dansen in kleurrijke smokings. Het nummer lijkt een vervolg op het nummer Papa Jag Jaayega uit het eerste deel.

Let wel…bij het bekijken valt er een ding op….de video is wel erg goed gemonteerd voor een zogenaamde ‘lek’. Voor het geval het geen promotiestunt is, dan zou ik zeggen: geniet van de video, voordat deze offline wordt gehaald.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.