“Ik was stilletjes verliefd op Kareena”

Imran Khan is binnenkort samen met Kareena Kapoor voor het eerst te zien als een koppel in de romantische komedie Ek Main aur Ekk Tu. Imran heeft Kareena altijd al een prachtige actrice gevonden en zegt in een recent interview dat de actrice zijn droomvrouw was.

“Kareena is de mooiste actrice waarmee ik ooit heb gewerkt. Ik heb haar altijd al erg aantrekkelijk gevonden, al vanaf haar eerste film Refugee”, aldus Imran.

En voordat hij als acteur aan de slag ging, was hij zelfs heimelijk verliefd op haar. “Tijdens de opnames konden we erg goed met elkaar opschieten, maar ik heb mijn gevoelens of verliefdheid nooit aan haar opgebiecht. Ik heb haar echter wel nauwlettend geobserveerd en zelfs foto’s van haar gemaakt, zonder dat ze dit wist.”

Ze zal het nu toch wel weten, Imran?

Ek Main Aur EKK Tu staat gepland voor een release op 10 februari.

3 REACTIES

  1. Hahahahahaha OMGGGGGGGGGGGG het zal toff zijn dat Kareena gaat weglopen met Imran op haar bruiloft whahahah da gaat jey hard zijn hahaha maar leiver met hem weglopen dat met old Saif trouwen :d:d:d

  2. Marina

    wat een kinderachtige reactie , want Imran is al getrouwd hoor..en ja de leeftijd grens tussen saif en kareena is dan wel groot ,maar liefde maakt blind en het zal mij niks verbazen als kareena op haar 40e en saif op zijn 60e scheiden…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.