Shah Rukh Khan nu in Zuid-Indiase remake?

Het lijkt haast wel een trend in Bollywood: de remakes van Zuid-Indiase films. Na Shah Rukh Khan’s Billu, Aamir’s Ghajini volgde Salman met een hele rits van Zuid-Indiase remakes. En nu is Shah Rukh Khan opnieuw benaderd voor een remake. Ditmaal door regisseur Sanjay Leela Bhansali.

Na het verwerven van de remake-rechten van de Telugu film Vikramarkurdu (welke hij in het Hindi maakt als Rowdy Rathod met in de hoofdrol Akshay Kumar en geregisseerd is door de oorspronkelijke regisseur Prabhu Deva) stond Bhansali niet echt open voor een volgende Zuid-Indiase remake. Rowdy Rathod was eigenlijk meer voor de ervaring. Maar toen wees iemand hem op de film Ramana. Nadat hij de film had bekeken wist hij het zeker. Deze film moet ik maken.

Het schijnt dat een aantal zeer prominente producenten aan het strijden waren voor de rechten van deze film, vanwege de zeer sterke anti-corruptie boodschap. En zeker in deze tijd waarin Anna Hazare zijn strijd tegen corruptie voortzet. De film mag dan al wel 9 jaar geleden zijn gemaakt, de boodschap is vandaag de dag nog even relevant.

De film zal, net als het origineel, worden geregisseerd door A.R. Murugadoss. En voor de hoofdrol zijn er gesprekken gaande met niemand minder dan Shah Rukh Khan. De regisseur bevestigt het nieuws en ook zijn ontmoeting met Khan over de film. “Ik zal de Hindi versie van mijn film Ramana regisseren en heb inderdaad gesproken met Shah Rukh Khan over de film.”

Of Shah Rukh Khan ja heeft gezegd is niet bekend. We houden je op de hoogte.

6 REACTIES

  1. Shah Rukh Khan is de enige MAN in bollywood, de rest zijn bitches. vooral big pig. Waneer gaat die een keer dood. Ik ben hem helemaal zat.

  2. haha echt hea maar dat begrijpen mensen niet als srk niet is dan is bollywood ook nit zo sterk in films ok meschien salman khan i do no maar weet zeker srk blijft maar 1

  3. Yash Raj next 2012
    Hindi version Ramana 2013
    Chennai Express 2014
    Don 3 2015
    Ra One sequal…

    is confirm en hij zij na 4 a 5 films te gaan willen regisseren

  4. Aryan en Usman zijn we een beetje jealous Big B is wel de beste acteur in bollywood. SRK is een top gozer maar als we eerlijk moeten zijn dan is Big B wel de beste acteur die bollywood heeft ondanks zijn leeftijd 😉

  5. We noemen haar BIG PIG vertaald grote varken. big pig telt niet eens mee. die is ook underdog vertald onderste van een hond.

  6. amitabh is een levende legende en salman is king khan hij is niet voor niets de nummer 1 van bollywood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.