Jism 2 poster: sensueel of vulgair?

De eerste poster van Jism 2 is verschenen. Deze film is het vervolg van Jism uit 2003 met in de hoofdrollen Bipasha Basu en John Abraham. Er wordt al flink gespeculeerd over wie nu de hoofdrol zal spelen in dit vervolg, maar regisseuse Pooja Bhatt wil daar voorlopig nog niets over kwijt.

“Ik maak mijn geheim nog niet bekend. Er wordt flink gespeculeerd over of het wel of niet Sunny Leone is of dat we toch kiezen voor Bipasha Basu, maar ik heb nog niets besloten. Hopelijk kunnen we binnenkort een officiële aankondiging maken. Ik kan je al wel vertellen dat de ontmoeting met Sunny zeer positief was, ” aldus Pooja Bhatt.

Maar wie is dan de dame op de poster? “We moeten niet vergeten dat Jism niet echt afhankelijk is van het gezicht. Het is een merk dat werkt. Het straalt sensualiteit uit in tegenstelling tot Murder, dat staat voor seksualiteit.”

Wat vind jij van de poster? Sensueel of gewoonweg vulgair?

12 REACTIES

  1. vieze film wordt het zoie zo omdat ze een pornster sunnt leone genaamd de hoofdrol hebben gegeven.

    geef mij maar traditionele romantieke ganpati baba morya films met yash chopra en srk.

  2. DAMN man!
    WAAR GAAT DIT HEEN MET BOLLYWOOD???!!!
    Dit is echt gewoon niet leuk meer!
    Ze gaan hu echt te ver vind ik…
    Hoe bedoel je met de mode meegaan, zij mogen echt niet achter blijven hoor..
    Waar is die oude, vertrouwde Bollywood met zijn films gebleven, net als vroeger?
    Er kijken ook kinderen naar films hoor!
    Echt tegenwoordig,,, waar gaat dit heen met de wereld?!

    Oke, misschien een beetje overdreven, maar ik hoop dat jullie mij wel snappen … xD

  3. vroeger was het zo, met hele gezin naar een leuk bollywood film kijken, het woord bollywood en iedereen vond het mooi en ging het altijd over liefde, maar wat voor liefde zachte en echte waren die voor het huwelijk werden gevraagd, en tegenwoordig pffff. omdat we in2012 leven?? en net als hollywood het aandacht trekken door seksualiteit scenes te gebruiken??.. komop bollywood jullie hoeven niet eens zulke scenes te gebruiken, omdat het al zoo spannend en zelf mooi verhalen zijn. maarja, zelf eerlijk:$ was de film Jism niet zo slecht, maar dat zij daarvoor deel 2 maken?:o is niet nodig, net als bij murder.
    en don:p tegenwoordig komen er delen uit. maar ok. ik hoop dat bollywood toch nog bij hun eigen smaak blijven.

  4. Dan ben je nog niet klaar ermee, oude films zijn ook bollywood. Zeg kijken jullie nooit naar hollywood? Waarom vinden jullie dit erg? Jullie zoooooo ouderwets. Groei op mensen, lees niet alleen koran, lees ook andere boeken, westerse mensen hebben zich ontwikkeld en wij zijn oh zo achter gebleven

  5. @ldfjskd Nou, die reactie van jouw vind ik ook niet echt kunnen hoor!
    Toon een beetje respect voor de medemens! Zomaar haal je de Koran erbij… ECHT ZOMAAR?! Wij halen toch ook niet meteen een geloof erbij, daarbij heeft het er iets mee te maken! Echt belachelijk en het slaat totaal nergens op! Bovendien heeft iedereen zijn of haar eigen mening…
    Ik vind eigenlijk dat jullie van Bollywood.nl zo een reactie moeten verwijderen!!!
    Maar goed, het zal wel…

  6. wat heeft geloof hiermee te maken , gelijk een andere topic maken…gewoon lekker laten rusten…by the way sex sells , dus geen verbazing waarom ze het doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.