De volgende ster met een wassenbeeld is…..

…niemand minder dan Madhuri Dixit-Nene. Dit nieuws werd gisteren in een officieel persbericht van Madame Tussauds bekendgemaakt. “Het team van Madame Tussauds is erg enthousiast over het jaar 2012, want we mogen de volgende Bollywoodster aan jullie voorstellen. Onze keus is gevallen op Madhuri Dixit-Nene.”

Madame Tussauds is van mening dat haar wassenbeeld een prachtige aanvulling zal zijn op hun huidige Bollywoodcollectie, dat ieder jaar in populariteit toeneemt. “Met zoveel awards en een carrière van meer dan 25 jaar verdient ze zonder twijfel haar plaats hier in dit prachtige museum. En we verwachten uiteraard grote belangstelling voor het wassenbeeld zodra deze klaar is.”

Madhuri is vereerd. “Ik ben zeer blij met deze eer dat ik deel uit mag maken van de Bollywoodcollectie bij Madame Tussauds. Het is een eer en teken dat je erkend wordt voor je werk en prestaties. Het is ook geweldig om in de voetsporen van andere Bollywoodsterren en een aantal van mijn persoonlijke helden te treden! ” aldus Dixit-Nene

Het beeld wordt naar verwachting in maart 2012 onthuld.

10 REACTIES

  1. staat shah ruhk khan er ook tussen dan?
    Nou ben blij voor Madhuri ze is echt een knappe vrouw met een mooie lach:)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.