“Ik stond op het punt om mijn Bollywoodcarrière te beëindigen”

De Sri Lankaanse schoonheid Jacqueline Fernandez was in 2011 klaar met Bollywood. Ze wilde haar koffers te pakken en haar carrière in de grootste filmindustrie van de wereld beëindigen. Maar op dat moment kwamen er een hoop projecten haar kant op waardoor zij weer vertrouwen kreeg in zichzelf en haar carrière.

De nieuwe projecten brachten Jacqueline hoop en hebben haar verleid om toch te blijven. “Het jaar 2010 ging niet zo als verwacht. En ik stond klaar om te vertrekken, maar in 2011 begon mijn leven een andere wending te krijgen en het werd alleen maar beter.”

De voormalige schoonheidskoningin maakte haar Bollywooddebuut met Aladin in 2009, en was daarna te zien in de film Jaane Kahan Se Aayi Hai. Beide films werden flops. In 2010 was het publiek echter vol lof over haar danskwaliteiten in het nummer Dhanno uit de film HousefullI en in 2011 was ze te zien in Murder 2. De actrice kijkt nu uit naar een veelbelovend 2012.

“2012 wordt een heel belangrijk jaar voor mij. Ik heb maar liefst drie films die uitkomen. Het wordt echt een spannend jaar voor mij en ik kan me heerlijk op mijn werk storten.”

De films waarin Jaqueline in 2012 onder andere te zien is zijn Housefull 2, Race 3 en Raaz 3D.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.