“Chikni Chameli was niet mijn stijl”

De videoclip van Chikni Chameli is een megahit. Binnen 10 dagen kreeg de clip op Youtube meer dan 4 miljoen views. Actrice Katrina Kaif, die in de clip te zien is als Chikni Chameli, ontvangt dan ook veel lof voor haar dans. Het dansen lijkt haar makkelijk af te gaan, maar de 27-jarige actrice zegt dat het voor haar zeker niet makkelijk was om deze dansstijl, genaamd lavni, te leren.

“Ik blij met de positieve reacties op het nummer Chikni Chameli. Het was voor mij erg hard werken. Het nummer is erg snel en deze dansstijl is niet echt een dansstijl die ik gewend ben of bij mij past, maar ik zag het als een nieuwe uitdaging. We hebben als team ons best gedaan en dit is het beste wat we konden doen. Dus ik ben zeer blij met de respons.”

Katrina oefende tien dagen lang voor maar liefst acht uur per dag om de pasjes te perfectioneren. Daarna volgden de opnames die ook nog eens tien dagen in beslag namen. Producent Karan Johar: “Ik heb nog nooit een acteur/actrice zoveel zien trainen voor een video.”

Ook ex-vriend Salman Khan vindt het nummer geweldig. Hier heeft Katrina nog niets over gehoord, maar is er wel blij mee. “Hij heeft dit niet aan mij verteld, maar het zegt wel wat als hij een nummer goed vindt. Hij heeft een geweldige smaak in muziek. Dus als hij het leuk vindt, dan is dat geweldig”, aldus Chikni Chameli.

8 REACTIES

 1. OMG hahaha 10 dagen voor een video clip??? nee deze meijse is echt een DUMBBBB.En nu zegt ze dat die dansje is niet haar stijl????

 2. Nee ze zegt: Het WAS niet mijn stijl..
  Maar goed,,katrina danst idd heel goed;)!!!..
  && dat ze zoveel heeft geoefend is wel te zien;)

 3. dansen kan ze, maar acteren niet. toch overleefd ze in bollywood.

  trouwens de meeste actrices maken op mij geen indruk. ik mis de tijd van kajol, madhuri, sridivi, divya!

 4. Ja, ben het met je eens F.M.D.
  En ze danst idd wel goed, maar daar blijt het dan ook bij.
  Ik ben sowieso geen fan van haar.
  Lang leve de goede oude tijd!

 5. Stomme Britse wijf, echt een wannabee … 🙁
  En nee mensen, ik ben niet jaloers op haar … NOOIT!
  Maar waar is de oude, vertrouwde BW gebleven?

 6. Ik zag dat mensen op youtube erg negatief waren over deze clip. Vandaar reageert salman, gewoon om haar te steunen…

 7. Ik mis ook oude Bollywood, Madhuri, Kajol Rani Prity Karisma Sri Devi,Aishwarya Sonali enz………….. Ik kijk steeds naar oude filmssssss

 8. Wat een vreemde anti-houding tegenover KK. Ik vind haar juist een behoorlijke aanwinst voor de Indiase filmindustrie. Met haar wil iedere man wel thuiskomen, dus mannen zien haar graag op het witte doek. En daarbij is zij een voorbeeld om dromen na te jagen. Zij wilde als Engels groot worden in BW.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.