Players is anders dan The Italian Job

Players, met in de hoofdrollen Abhishek Bachchan, Bipasha Basu, Bobby Deol, Neil Nitin Mukesh en Sonam Kapoor, is de officiële remake van de Hollywoodhit The Italian Job. Maar volgens Bipasha Basu is Players toch echt anders dan de Hollywoodfilm uit 2003.

“De regisseurs Abbas-Mastan hebben de film op een Indiase manier benaderd. In vergelijking met de vrouwelijke hoofdrol in The Italian Job, heeft mijn personage veel meer ruimte om te spelen,” zegt de 32-jarige actrice in een interview.

“En we zijn nu ook weer een paar jaartjes verder. Terwijl de Hollywoodhit het gevoel van die tijd goed wist vast te leggen, speelt deze film in op het huidige klimaat dat in de wereld heerst. De feel is duidelijk en belangrijk”, voegt ze eraan toe.

Het interview neemt een andere wending wanneer haar gevraagd wordt of ze heeft gehoord over de trouwplannen van een bepaalde ex-vriend. Bipasha: “Niemand heeft mij iets verteld over een huwelijk. Als het zo is, dan zal ik ze zeker feliciteren.”

En de vraag kan niet uitblijven: heeft ze zelf nog trouwplannen? Ze antwoordt: “Waarom zoek jij niet even een mooie match voor mij.”

Dat zegt volgens ons wel genoeg of niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.