Priyanka heeft geen tijd om te genieten van haar succes

Het afgelopen weekend verscheen het vervolg van Don uit 2006 in de bioscoop. Don 2: The King Is Back is zeer goed ontvangen door het publiek. De Jungli Billi, Priyanka Chopra in de rol van Roma, zegt dat acteurs dankzij hun drukke schema helaas geen tijd hebben om te genieten van het succes van hun films.

“Als acteurs krijgen wij niet echt de kans om relaxed te gaan zitten en genieten van de waardering die wij krijgen of het succes van onze films. We moeten weer verder. In januari verschijnt alweer mijn volgende film, Agneepath. En in de tussentijd ben ik ook nog bezig met de opnames van Barfee en Kunal Kohli’s volgende film”, zegt de drukke 29-jarige actrice.

En dat ze het zo druk heeft, heeft ook de maken met de research en voorbereidingen op haar personages. “Ik ben het soort acteur die zich voorbereid op een rol. Het is voor mij heel belangrijk om mijn personages zo ‘echt’ mogelijk te laten overkomen en een goede voorbereiding is het halve werk.”

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.