Don 2 verschijnt in 41 landen

Farhan Akhtar’s langverwachte film Don 2: The King is Back staat aanstaande vrijdag gepland voor een wereldwijde release in maar liefst 41 landen. “Ik kreeg te horen dat Don 2 in maar liefst 41 landen te zien zal zijn. WOW! Dat is dus nu het aantal landen dat achter Don aanzit”, aldus Farhan op Twitter.

De regisseur voegt toe dat hij zeer trots is op de groeiende bekendheid van Hindi-films wereldwijd. “Ik ben trots op het feit dat de interesse naar Hindi-films wereldwijd alleen maar toeneemt. Dit is allemaal dankzij jullie… de fans… (tijd voor een schouderklopje)”, aldus de regisseur.

Don 2 is het vervolg op de film Don: The Chase Begins uit 2006, een remake van de Hindi klassieker Don uit 1978 met in de hoofdrol Amitabh Bachchan. Don 2 markeert tevens de terugkeer van Farhan Akhtar als regisseur.

Don 2, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Boman Irani, Kunal Kapoor en Om Puri, verschijnt op vrijdag 23 december in de bioscoop.

7 REACTIES

  1. @jai

    Natuurlijk blijft de originele de beste.

    De eerste Don remake was wel aardig, met een bijzonder goede plot-twist!

    Ikzelf kijk toch wel uit naar deze nieuwe Don. Sharukh heeft in mijn ogen wel wat goed te maken, na die baggershit van een Ra.one. Getverdemme wat was die slecht.

    Anyway, priyank looks hotter then ever!!

  2. AS 23-12-2011 premiere in pathe de KUIP Rotterdam ,
    21.30 LIVE entertainment, met prijzen en catering..

    kom met zijn allen

  3. Lekker blijven leven in het verleden. SRK en Farhan Khan verhogen juist het niveau van de Indiase film. Het zal mij niet verbazen als Farhan een internationaal film project krijgt aangeboden.

    Ik was geen fan van SRK, maar bewonder wel zijn doorzettingsvermogen welke gepaard gaat met een hoog kwaliteitsbesef. En met een internationaal team heeft hij zeer mooie films afgeleverd en de nieuwe standaard voor de Indiase Filmwereld gedefinieerd. Deze leiderschap is niet voor iedereen weggelegd.

    Zelf vind ik de nieuwe Don een zeer intelligente film en kijk reikhalzend uit naar Don 2. Overigens vond ik Ra.One geweldig!
    Al was het slechts voor het respect om een andere genre in Bollywood te introduceren.

  4. Ik heb deze Don 2 gekeken lijkt mij gewoon normale films ik heb zelf veel bloops gezien! het is gewoon normal film maar mensen ging deze met Mission impossible 4 vergelijken. forget it. qua shahrukh hij acteer tegenwoordig niet zo goed zijn mind up is alleen business!

  5. HAllo weet iemand waar ik dvd’s van bollywood films het beste kan kopen via een vertrouwde site? Ik wil ook ondertiteling van Nederlands vooral van Shahruhk khan..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.