Neil krijgt hoofdrol in remake van Baazigar?

Neil Nitin Mukesh is in het nieuwe jaar te zien in de film Players van het regisserend duo Abbas-Mustan. Het schijnt dat de regisseurs van de film zo onder de indruk zijn van zijn werk in deze remake van de Italian Job, dat ze hebben besloten om hem te casten voor de remake van een van Shah Rukh Khan’s grootste hits, Baazigar.

Abbas-Mustan zijn van plan om hun eigen film Baazigar te remaken. Ze waren alleen nog op zoek naar de juiste acteur om deze rol neer te zetten en dat is zeker geen makkelijk taak.

Maar nadat ze de ‘bad boy’ act van Mukesh in hun opkomende film Players zagen, waren ze ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om de rol van Baazigar op zich te nemen.

Neil bevestigt dat hij in gesprek is met het duo over een volgende film. “Het is waar. Ik heb inderdaad getekend voor nog een film en ik hoop dat het de remake van Baazigar wordt”, aldus Neil Nitin Mukesh.

Een remake van Baazigar met Neil in de hoofdrol…Is hij wel de juiste keuze?

21 REACTIES

 1. Geen idee, ik ken hem niet eens!
  Heb hem wel eens in liedjes gezien, maar heb hem nog nooit zien acteren.
  Maar kom op man, SRK vervangen?
  Niemand kan het zo goed als hem, dat is 1 ding dat ik heel zeker weet!! 😉

 2. Pfoe. Waar idd remake?! Je kan SRK niet zomaar vervangen. Hij is best leuke en ook wel goede acteur maar dit gaat beetje te ver. En wie gaat Kajol vervangen dan ? Kajol is beste, knapste en mooiste van allemaal, wie word dat?

 3. Mensen mensen,jullie hebben het hierover sharuk khan en dat niemand hem kan vervangen. En ook zeggen jullie waarom er remakes worden gemaakt.
  Vergeet niet dat Bazigar ook een REMAKE is van een amerikaanse film. KISS BEFORE YOU DIYING.

  Dus sharuk khan mag wel een remake maken en een ander kan geen remake maken omdat sharuk khan er in speelt. Wat een lachertje.
  Sharuk khan maakt op dit moment alleen maar remakes van oudere hindoestaanse films,zoals don.
  En daar probeert hij Big B te evenaren.
  Vind ik sharuk kahn een goede acteur? Zeker weten.
  Is hij de beste? Zeker weten van NIET.

 4. Baazigar was overigens geen echte remake. Ze hebben het verhaal herschreven en inderdaad elementen gebruikt uit a kiss before dying. maar de indiase versie is veel completer en logischer in elkaar gezet.
  en hoezo maakt shahrukh khan alleen maar films als don? dat was in 2006 ofzo. alsof don niet eerder was geremaked? shahrukh khan was echt niet de eerste die in een remake speelde. en don van amitabh is ook niet origineel, dat hebben de schrijvers zelf toegegeven.

  en don 2 is een nieuw verhaal van farhan en hij probeert niet big b te evenaren. dat heeft hij ook nooit geprobeerd.

  en neil in een baazigar zie ik niet voor me. shahid is veel beter voor die rol.

 5. OMG waar gaat de Bollywood om?? Altijd remake van da films laat toch die oude filmen blijven hoe ze zijn wtf?? hb ze geen nieuwe verhalen of zo??? hmmm pricies niettt Goshhhhh ik begin echt haten bollywood door die stomme remakes en filmen :s:s:s:s

 6. Baazigar was zo een mooie film met mooie Kajol en Shilpha dat ik kan niet tweede Bazigaar voorstelen??? en zeker niet met die alien acteur met alien name loool

 7. Dat is juist jullie probleem, jullie willen altijd mooie acteurs, iemand met echt talent maakt bij jullie geen kans, that is a shame

 8. ik ben geen srk fan, maar degene die baazigar hebben gezien die weten dat niemand die rol beter kan spelen dan srk.

 9. jullie moeten hierboven niet zeiken srk heeft die rol ook niet zo goed gespeeld.

  @B. ik sluit me bij jou aan.

 10. WIE ZEGT DAT SRK DIE ROL NIET GOED HEEFT GESPEELD MAG WEL STERVEN.
  OH MY GOSH BAAZIGAR WAS EEN VAN DE ALLERGROOTSTE HIT VAN SHAHRUKH KHAN EN HIJ IS DE BESTE ACTEUR, HOE HIJ HEEFT GEACTEERD WAS GEWOON OMGGGGG FANTASTISCH EN MENSEN DIE ZEGGEN DAT SRK NIET KAN ACTEREN MOGEN WEL DOODGAAN. EN DIE GAST DIE IN BAAZIGAR 2 WIL SPELEN IS EGT DOOOOOOOOOM. NIEMAND EN EGT NIEMAND KAN SRK VERVANGEN HIJ IS DE BESTE ACTEUR!!!

 11. Aisha jij moet leren om andere meningen te respecteren, om dan over doodgaan te spreken je hebt zeker geen manieren geleerd van je ouders?
  (dus jij mag zelf doodgaan)

  SRK heeft veel klappen gekregen van sunny deol in die film, dat was al
  leuk om te zien.

  en SRK is niet de beste acteur dat zou hij wel willen, hij is oud en lelijk

  @rani. je hebt helemaal gelijk.

 12. SRK mag lekker doodgaan die debiel, hij maakt alleen maar domme films.
  en die NEIL ziet er beter uit en speelt ook 10x beter dan die sukkel SRK.

 13. Stupid haters. SRK is zo goed en heeft die rol zo damn goed gespeeld. Neil kan dat echt niet O.o

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.