“Katrina kopieert mijn dansmoves”

Rakhi Sawant mag vandaag de dag dan wel bekend staan als de echte itemgirl in Bollywood, maar ze ontvangt goede competite van Katrina Kaif die dezer dagen zeker haar best doet om deze titel op haar naam te zetten. Maar volgens Rakhi is Katrina helemaal niet origineel.

Rakhi beweert zelfs dat Katrina haar dansmoves, de thumka waar ze bekend mee werd, heeft gekopieerd in het nummer Chikni Chameli van Agneepath.

“Chikni Chameli is een geweldig nummer en Katrina danst fantastisch, maar het is niet iets nieuws. Ik doe dit al jaren. Kijk maar naar mijn liedjes”, aldus de 33-jarige. “Dezelfde soort choreografie is te zien in mijn nummer Dekhta Hai Tu Kya. Dat werd gekopieerd in Sheila Ki Jawaani. En in Chikni Chameli kopieert ze mij weer. Ik denk dat ze mij stieken erg mag…”

Ik denk dat we die vraag maar even aan Katrina moeten stellen…

13 REACTIES

 1. […] post by charla Posted on Tuesday, December 20th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, dit bedoel ik nou mensen! KOM OP MAN!
  Ben benieuwd wat Katrina op haar reactie te zeggen heeft!!! 😀

 3. haha wat hou ik toch van deze vrouw. Eigenlijk totaal geen talent, maar wel een grote bek. Ik vind haar in ieder geval spontaner dan nepperd Katrina!!

 4. @mayam

  check je spelling, want op deze manier zijn je laatste woorden ook bij jou van toepassing. 🙂

 5. @Jayy!!
  you r sooo right about rakhi!
  and so mean towards Maryam,
  hahahaahaa

  Die danspasjes van sallu zijn gwn leukste<3
  😛

 6. Katrina is better dan rakhi wie is de best mevrouw dixt
  ik kom uit India ,Punjab voor mijn is mijn studi belanrijk eerst mijn oudersbollywood maak niets uit dank je wel

 7. Katrina is better dan rakhi wie is de best mevrouw dixt
  ik kom uit India ,Punjab voor mijn is mijn studi belanrijk eerst mijn ouders bollywood maak niets uit dank je wel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.