Vergeet Sheila! Hier is Chikni Chameli

Vergeet Sheila! Want Chikni Chameli is gearriveerd. Katrina Kaif is terug als itemgirl in het beste itemnummer van dit jaar, althans dat beweert Karan Johar. Het nummer is getiteld Chikni Chameli en is de Hindi-versie van de Marathi-hit Kombadi Palali van de film Jatra uit 2006. “Ja, het klopt. Het is de Hindi-versie van onze Marathi-hit. En ze hebben ons gevraagd om de Hindi-versie nog beter te laten klinken”, aldus de componisten.

Na de opnames van het itemnummer was Hrithik Roshan één van de eerste die vol lof sprak over Kaif. “Ik kan je één ding zeggen: Katrina zal het publiek betoveren en versteld doen staan als Chikni Chameli.”

De choreografie van het nummer is gedaan door Ganesh Acharya. Het bleek een uitdaging voor Katrina. “Het was zeker een uitdaging voor mij. Ganesh had een choreografie voor me bedacht en daar moest ik het maar meedoen. Ik vond het hartstikke leuk om eens een itemnummer op een andere manier te presenteren.”

Kaif wil wel benadrukken dat dit nummer geen Sheila is. “Sheila … was meer Broadway-meets-Bollywood en Chikni Chameli is gewoon puur Desi. Ganesh heeft ervoor gezorgd dat er geen overeenkomsten zijn tussen Sheila en Chikni wat betreft de choreografie en de energie.”

1 REACTIE

  1. moni is bad Rahki zegt dat zij item rani is maar vogels mij dat is Madhubala Katrina is de top 24 volgenmijn rakhi is nul sorry rakhi fans.
    ik kom zelf uit India bollywood maakt mijn niets uit voor mijn mij studi daarna rest mijn ouders het eerst belangrijk voor mij leven pure punjabidil.
    Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.