Dilip Kumar slaat aan het Twitteren

Twitteren is niet alleen voor de jongere generatie en dat bewijst de legendarische acteur Dilip Kumar. De 89-jarige acteur heeft besloten om zich ook te wagen aan de sociale netwerksite Twitter. Hij werd dan ook met veel enthousiasme verwelkomd door zijn enthousiaste collega Amitabh Bachchan.

“Graag een warm welkom voor de Meester, De tragische acteur, De Ultieme…Dilip Kumar. Dilip Saheb, Yusuf Khan op twitter .. ID: @thedilipkumar”, plaatste Bachchan op Twitter.

Dilip Kumar was zeer blij om de reacties van zijn fans te lezen. “Het is een ware zegen om zo geliefd te zijn en een heerlijk gevoel om wakker te worden en je te realiseren dat je je jonger voelt dan gisteren. Ik heb uren naar dit schermpje zitten staren en al jullie wensen en zegeningen gelezen. Dank jullie wel. God zegene jullie allemaal.” ”

Het Twitterprofiel van Kumar omschrijft hem als ‘acteur, vriend en filosoof. Hoewel Kumar nu zelf wordt gevolgd door 11.783 mensen, volgt hij voorlopig alleen nog Shah Rukh Khan en Amitabh Bachchan op Twitter.

6 REACTIES

  1. wel triest dat je als moslim uit pakistan je naam gaat veranderen van Muhammad Yusuf Khan naar dilip kumar. alleen maar om het te maken in bollywood toen de tijd dan. tegenwoordig kan je gewoon aan de bak als je shahrukh khan heet of salman khan of amir khan,..

  2. Zafra, vroeger was het normaal, dat je een andere naam aannam om als acteur aan de bak te komen, nu is t niet meer nodig.
    Ik denk niet, dat hij bewust voor een hindoe naam heeft gekozen, en wat dan nog, we zijn allemaal mensen en wat voor mensen, hindustaanse mensen.

  3. zafran heeft gelijk
    als moslim moet je je naam laten hoe je bent en niet en hindoe naam kiezen

  4. Lieve mensen ik heb begrepen dat men eerder award kreeg als men met hindoe naam in films ging spelen.
    kijk maar de broer van zalige Firoz khan sanjay zijn broers hij heeft awards gekregen maar firoz khan niet.Hedendaags is dat verandert het is een andere tijd gelukkig maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.