Kareena en Saif trouwen na release Agent Vinod

Saif Ali Khan en Kareena Kapoor zullen volgend jaar in het huwelijksbootje stappen. Dit bevestigen Karishma Kapoor en Soha Ali Khan. Er is nog geen datum bekend, maar de twee sterren zijn van plan om te trouwen na de release van hun actie-thriller Agent Vinod.

“Er is nog geen duidelijke datum, maar ze willen het plannen na de release van Agent Vinod. Wanneer het zo ver is, laten we het weten”, aldus Karishma Kapoor.

Soha Ali Khan: “Dat ze zouden trouwen was al bekend, maar de datum is verplaatst vanwege het plotselinge overlijden van onze vader. Ze hebben samen besloten om dit te verschuiven tot na de release van hun nieuwste film. Het huwelijk staat vooralsnog gepland voor maart.”

Agent Vinod is een actie-thriller geregisseerd door Sriram Raghavan. De film staat voorlopig gepland voor een release in februari. Een exacte datum is niet bekend.

Dit wordt in ieder geval het huwelijk van het jaar. Denk je ook niet?

6 REACTIES

  1. Huwelijk van het jaar. Denk ’t niet.
    Ik snap nogsteeds niet, wat Kareena Kapoor met Saif Ali Khan doet.
    Eerst was hij getrouwd met een lelelijkerd en nu gaat zij trouwen met een lelijkerd.
    de vraag is hoelang zullen ze samen blijven, want wat ik denk te weten van de Indiase film industrie is, dat ze niet zo nauw kiken wat betrefd scheidingen.

  2. ik hoop dat het maar gaat goed ga komen en saif is ook veele ouder dan
    zou ze nog na de trouw mogen acteren of well

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.