Ra.One op weg naar Zuid-Korea

Eros Entertainment International is voortdurend op zoek naar nieuwe markten om Bollywoodfilms wereldwijde bekendheid te geven. Ze beginnen volgend jaar door groots uit te pakken met hun release Ra.One. De film zal in het eerste kwartaal, met 250 prints, in de Zuid-Koreaanse bioscopen.

Ra.One, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Kareena Kapoor en Arjun Rampal, verschijnt in het Hindi met Koreaanse ondertiteling. Dit is een grote stap voor Eros, maar ze zijn er van overtuigd dat ook Zuid-Korea een grote potentiële markt is voor Bollywood. “We willen de wereld vertellen dat India veel te bieden heeft, wat betreft cultuur maar ook op het gebied van technologie. En daarom beginnen we met Ra.One. We zijn ervan overtuigd dat deze film ook in Zuid-Korea een groot succes zal worden. Daarnaast heeft Shah Rukh Khan ongelooflijk veel fans buiten India en zo’n grote release in Korea bevestigt zijn wereldwijde aantrekkingskracht”, aldus Kumar Ahuja.

Eros blijft uitbreiden en bracht Ra.One met Diwali 2011 uit in maar liefst 33 landen. De film heeft tot nu toe meer dan $10 miljoen bruto opgebracht buiten India.

1 REACTIE

  1. Ra.One is the best science fiction film van Bollywood tot nu toe. ShahRukh Khan hebt zijn best gedaan. En nu ervoor zorgen dat Bollywood de top bereikt. De droom is dat er geen andere wood is behalve Bollywood. Go ShahRukh.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.