Yash Raj Films gaat naar Hollywood

Yash Raj Films gaat naar Hollywood. De nieuwe vleugel YRF Entertainment zal speelfilms ontwikkelen en produceren voor de Amerikaanse en internationale markt. En acteur Uday Chopra is aangesteld als de Chief Executive Officer (CEO) van YRF Entertainment.

YRF Entertainment wordt gefinancierd door Yash Raj Films. Het productiebedrijf werd 41 jaar geleden opgericht door regisseur Yash Chopra. Zoon Uday Chopra is zeer enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling in het familiebedrijf.

“Mijn familie heeft een diepe betrokkenheid bij het maken en distribueren van kwalitatief goede film die het publiek keer op keer vermaken en verlichten. Ik deel die passie, maar ook een liefde voor Amerikaanse films die ik al sinds mijn jeugd heb. Het is dat enthousiasme en mijn liefde voor het creatieve proces van het filmmaken dat mij aanzette om deze nieuwe vleugel te beginnen “, aldus Uday Chopra in een persverklaring.

Chopra heeft Jonathan Reiman ingehuurd als hoofd van de afdeling voor ontwikkeling en productie. Momenteel is YRF Entertainment druk bezig met haar eerste productie getiteld The Longest Week, een komedie met Jason Bateman, Olivia Wilde en Billy Crudup in de hoofdrollen. Deze film is geschreven en wordt geregisseerd door Peter Glanz.

De film vertelt het verhaal van een arrogante man/kind gespeeld door Jason Bateman. Hij woont nog altijd bij zijn ouders in een hotel in Manhattan. Maar van de een op de andere dag wordt hij eruit gezet, onterfd en is hij hopeloos verliefd op zijn beste vriendin, gespeeld door Olivia Wilde.

YRF Entertainment is ook al begonnen aan een vooralsnog titelloze actie-komedie van Dan Ewen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.