Ranveer Singh schrijft script

Het gaat erg goed met Ranveer Singh. Niet alleen was zijn debuutfilm Band Baaja Baaraat een grote hit, maar de acteur heeft ook twee grote films op komst: Ladies vs Ricky Bahl, welke op 9 december in de bioscoop verschijnt en Lootera, waarin hij te zien zal zijn met Sonakshi Sinha. Maar dat is niet genoeg voor onze Ranveer. Hij wil meer.

Ranveer schijnt het script te hebben geschreven voor een ‘dark comedy’ en er zijn plannen om deze ook zelf te gaan regisseren en produceren. En als het even kan speelt hij ook graag zelf de hoofdrol in de film.

Het script is nu gedeeltelijk klaar. Volgens Ranveer is het een eigentijds onderwerp en zullen jongeren zich er makkelijk mee kunnen identificeren.

Ranveer wil het script zo snel mogelijk klaar hebben, zodat hij zich daarna volledig kan richten op de productie van de film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.