Anushka Sharma als psycho

Anushka Sharma en Imran Khan beginnen binnenkort met de opnames van Vishal Bharadwaj’s nieuwe film getiteld Matru Ki Ka Bijlee Mann Dola. Voor beide acteurs wordt het niet alleen een spannende ervaring om samen te werken met Vishal, maar ook hun rollen in de film zijn een uitdaging.

De casting en het onderwerp van de film wekt veel nieuwsgierigheid. En met Bharadwaj als kapitein van dit schip mag je ervan uitgaan dat hij het beste uit zijn acteurs zal halen zoals hij eerder deed bij Saif Ali Khan als Langda Tyagi (Omkara), Shahid Kapoor (Kaminey) en Priyanka Chopra (7 Khoon Maaf).

Anushka is in ieder geval erg enthousiast over haar rol, vooral omdat deze rol het tegenovergestelde is van de rollen die zij tot op heden heeft vertolkt. De 23-jarige actrice was tot nu toe voornamelijk te zien in wat luchtigere rollen, maar ditmaal krijgen wij een hele andere kant te zien van deze jongedame. Ze zal namelijk te zien zijn als psychopaat.

Matru Ki Ka Bijlee Mann Dola is een gezamenlijke productie van Bharadwaj, Ajay Devgn en Kumar Mangat, wordt opgenomen in Rohtak, Haryana en zal volgend jaar in de bioscopen verschijnen.

1 REACTIE

  1. i love anuskha sharma ze is een goeije actrice en ze acteerdt goed ik kan niet wachten dat zij als een psycho gaat spelen veel succes Anushka Sharma met ej rol als psycho

    your Fan no 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.