SRK en Priyanka presenteren Zee Cine Awards 2012

De komende twee maanden kunnen fans van Shah Rukh Khan en Priyanka Chopra volop genieten van dit getalenteerde duo. Beide acteurs zullen bezig zijn met de promotie van het langverwachte vervolg op Don – The Chase Begins uit 2006, welke op 23 december in de bioscopen zal verschijnen. En een maand later presenteren Shah Rukh Khan en Priyanka Chopra voor het eerst samen de Zee Cine Awards.

Als je je nog goed kan herinneren, was het vorig jaar Priyanka die het hele publiek wist te entertainen met haar unieke presentatie van de genomineerde films. Dit is een van de redenen dat de organisatie juist haar op het podium wil hebben.

Mohan Gopinath van Zee Cinema bevestigt het nieuws. “De Zee Cine Awards gaat altijd gepaard met vele primeurs. Vorig jaar werd het gala gepresenteerd door Akshay Kumar en Sajid Khan, maar het was uiteindelijk Priyanka die het publiek wist te entertainen. En ik ben er van overtuigd dat Shah Rukh en Priyanka een fantastische show zullen neerzetten.”

De Zee Cine Awards 2012 worden dit jaar op 21 januari uitgereikt in The Venetian in Macau. En voor degenen die thuis Zee TV hebben: de awarduitreiking wordt op 5 februari uitgezonden.

2 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Friday, November 25th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.