Alles draait om Emraan Hashmi

Emraan Hashmi heeft enorm veel fans in India en in Pakistan. De Pakistaanse tv-zender Hum TV kon dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en speelt hier handig op in. Zij bedachten een serie waarin het allemaal draait om de serial-kisser. De serie is getiteld Mein Tum Aur Imran Hashmi.

De serie vertelt het verhaal van Chanda. Zij is enorm verliefd op Emraan Hashmi. Ze kijkt, luistert en neuriet de hele dag liedjes van zijn grootste hits als Jannat, Aashiq Banaya Aapne, Zeher en Once Upon A Time In Mumbaai. Ze heeft zelfs zijn foto ingelijst aan de muur hangen tot groot ongenoegen van haar ‘toekomstige partner’.

De naam in de titel is, zoals je ziet, verkeerd gespeld. Dit is gedaan om auteursrechtelijke kwesties te omzeilen. Maar wanneer je de show bekijkt of leest waar het over gaat, dan is het duidelijk dat de producenten graag willen profiteren van Emraan’s toenemende populariteit.

Dit is de tweede keer dat een tv-show is vernoemd naar een acteur. De eerste was Kya Meri Shaadi Shah Rukh Se Hogi? van Geo TV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.