Akshay Kumar keert komedie de rug toe

Na 6 jaar en een tsunami van komedies lijkt Akshay Kumar dit genre nu zijn rug toe te keren. De acteur wil af van zijn imago als grappenmaker en wil de wereld laten zien dat hij wel meer kan dan alleen maar een genre. En daarom is hij terug met veel actie.

De 43-jarige acteur heeft getekend voor Once Upon a Time in Mumbaai, waarin hij te zien zal zijn als Dawood Ibrahim, de baas van de onderwereld. Daarnaast is hij te zien in de film Rowdy Rathore, waarin hij de rol van politieagent, op zich zal nemen. Maar dat is niet alles.

Akshay is zelfs terug als Khiladi in de film Khiladi 786. Hierin speelt hij samen met Himesh Reshammiya de hoofdrol. En als we de geruchten mogen geloven dan zal de ook te zien zijn in de volgende film van regisseur Neeraj Pandey.

Deze film is gebaseerd op de juwelendiefstal van 1987 in Opera House, Mumbai. Hoewel de cast uit maar liefst 26 man bestaat, weet Neeraj in ieder geval een ding zeker: Hij wilt Akshay voor de hoofdrol. Akshay zal de rol vertolken van de man die het brein was achter de uitvoerig geplande overval.

Kortom: Onze enige echte actieheld is terug om te schitteren in het genre waarmee hij zijn naam vestigde in deze filmindustrie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.