Hrithik Roshan heeft 1 miljoen volgers op Twitter

Na Amitabh Bachchan, Priyanka Chopra, Shah Rukh Khan en Salman Khan heeft ook acteur Hrithik Roshan nu meer dan 1 miljoen volgelingen op Twitter en mag hij zich ook rekenen tot de Bollywood Millionairs Club op Twitter. Op dit moment wordt Hrithik nauwlettend in de gaten gehouden door 1,019,887 mensen.

De eerder genoemde acteurs mogen al een tijdje langer genieten van meer dan een miljoen volgers. Actrice Priyanka Chopra steekter met kop en schouders bovenuit met haar 1,639,107 volgers en het zal ons niet verbazen als zij ook de eerste is met 2 miljoen volgers op de teller.

Amitabh Bachchan heeft er momenteel 1,513,818, Shah Rukh Khan 1,381,680 en Salman Khan heeft er op het moment van schrijven 1,247,302.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.