Sheila wordt Chikni Chameli

Katrina Kaif is de grote favoriet wanneer het gaat om itemnummers. Na haar buikdans-act in Sheila Ki Jawaani is haar populariteit alleen maar toegenomen en dat is producent Karan Johar niet ontgaan. Daarom heeft hij besloten dat Katrina de ideale actrice is voor het itemnummer Chikni Chameli van zijn productie Agneepath.

Dit nummer wordt gezien als Katrina’s eerste officiële itemsong, want ditmaal behoort zij niet tot de cast maar is slechtsalleen te zien in de clip. Karan bevestigt het nieuws: “Katrina Kaif zal inderdaad te zien zijn in een itemnummer in Agneepath. Het is een geweldig nummer en komt op een cruciaal punt in de film. Karan (Malhotra) en ik waren op zoek naar een grote ster en Katrina is perfect. De opnames beginnen volgende week.”

Agneepath is een van de meest verwachte films van 2012 en Kaif in een itemsong zorgt alleen maar voor meer enthousiaste reacties van het publiek.

Wij zijn in ieder geval zeer nieuwsgierig naar de eerste trailer van Chikni Chameli.

1 REACTIE

  1. […] post by charla Posted on Friday, November 18th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.