Robert Pattinson houdt van muziek en dans

Vorige week vertelden wij je dat Kristen Stewart, bekend van de Hollywood Twilight-films, graag met Shah Rukh Khan in een Bollywoodfilm wil spelen. Maar zij is niet de enige van de Twilight-cast die dat wilt. Ook haar collega Robert Pattinson zou graag in een Bollywoodfilm willen spelen.

In een recent interview met een Indiase krant vertelde Pattinson dat DDLJ (Dilwale Dulhania Le Jayenge) in zijn top vijf van favoriete films staat. “Nou, ik heb vijf films in mijn lijst, welke ik echt bewonder en waar ik graag naar kijk. Notting Hill, 50 First Dates, Sweet November en Ghost. En de Bollywood film Dilwale Dulhania Le Jayenge. Ik hou van de zoete romantiek die in de film wordt geportretteerd.”

Maar dat is niet alles, want hij voegt toe dat hij graag in een Bollywoodfilm zou willen spelen. “Ik zou graag in een Indiase film willen spelen – Acteren in combinatie met muziek, dat is het fantastisch. Het soort film dat in India wordt gemaakt is een prachtcombinatie waarin het gebruik van muziek en dans goed passen bij de verhalen en ik denk dat de impact van de film zal afnemen zonder deze elementen.”

En met welke acteur zou hij dan het liefst willen samenwerken? “Shah Rukh Khan is de acteur die ik ken en degene die ik goed vind. En Kajol.”

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.