Het is een meisje!

Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai Bachchan zijn vanmorgen de trotse ouders geworden van een meisje. Dit kondigde Abhishek aan via Twitter: IT’s A GIRL!!! Ook Amitabh Bachchan maakte het nieuws via Twitter bekend, maar dan wel als dadaji natuurlijk. “T 561 – IK BEN DADA van het meest schattigste meisje! Een dada ji … Blij!!!!”

Aishwarya Rai Bachchan werd maandagavond opgenomen in het ziekenhuis. Hoewel er eerst werd gedacht dat het ging om een gewone controle, bleek later dat het tijd was voor de bevalling. Een voor een kwamen er familieleden naar het ziekenhuis.

Bollywood.nl feliciteert het paar van harte en wensen het gezin veel geluk toe!

12 REACTIES

  1. Van Harte Gefeliciteerdt Wens Jullie Alle Geluk, Gezondheid En Liefde Toe!! en heel veel geluk en liefde in de toekomst

  2. […] post by charla Posted on Wednesday, November 16th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.