Anil Kapoor wordt Indiase Jack Bauer

Anil Kapoor heeft de rechten van de Amerikaanse tv-serie 24 gekocht en maakt volgend jaar zijn Indiase tv-debuut als Jack Bauer. Het productiebedrijf van Anil zal deze serie maken en aanpassen voor de Indiase tv-kijker. De serie wordt gemaakt in het Hindi, maar zal tevens in verschillende regionale talen worden nagesynchroniseerd.

Anil is momenteel in overleg met verschillende kanalen en hoopt de serie volgend jaar on-air te hebben. “Ik ben heel blij dat de makers van de show vertrouwen in mij hebben voor het maken van de Indiase variant. Toen ik voor de opnames in de VS was, hoopte ik dat ik zoiets aan mijn Indiase publiek kon presenteren. En nu komt die wens bijna uit.”

In de Indiase 24 zal Anil het personage van Jack Bauer, die door Kiefer Sutherland werd gespeeld in het origineel, vertolken. ”Het is een enorme eer om deze rol te mogen doen, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik toch wel angstig ben, want Jack is uitgegroeid tot icoon zoals een Jack Sparrow en Batman. Hij is geliefd over de hele wereld. Het is een grote verantwoordelijkheid voor mij als een ondernemer en als acteur. Ik zal mijn best doen en hoop dat ik zelfs 50 procent kan doen van wat ze hebben gedaan.”

2 REACTIES

  1. […] hadden het in 2011 al gemeld maar het is nu weer actueel: Bollywood acteur Anil Kapoor is binnenkort dan eindelijk te zien in de […]

  2. […] hadden het in 2011 al gemeld maar het is nu weer actueel: Bollywood acteur Anil Kapoor is binnenkort dan eindelijk te zien in de […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.