Shiney Ahuja is terug

Shiney Ahuja is op 16 december weer terug op de het witte doek. Hij speelt de hoofdrol in de film Ghost en is zijn producer Bharat Shah zeer dankbaar voor zijn vertrouwen in de acteur. “Allereerst ben ik Bharat Shah zeer dankbaar voor zijn vertrouwen in mij en dat op zichzelf is al heel bijzonder.”

“Ik ben hem dankbaar dat hij mij een tweede kans heeft gegeven na een moeilijke periode in mijn leven. Hij heeft mij altijd als zijn zoon behandeld, gaf mij adviezen zoals een vader dat zou doen. Een van de dingen die hij zei zal ik nooit vergeten: Slechte perioden zijn een essentieel onderdeel van het leven, probeer alles te vergeten en verder te gaan.”

In de film Ghost speelt Shiney een detective die een mysterieuze moord moet onderzoeken. “In de film speel ik detective Vijay Singh. Hij wordt opgeroepen om een mysterieuze moord in een ziekenhuis te onderzoeken. Tijdens het onderzoek realiseert hij zich dat dit geen gewone moordzaak is. Er speelt meer en zo begint zijn zoektocht naar de waarheid.”

Shiney kreeg in het begin van zijn carriere veel lof vanwege zijn acteerprestaties in de films Hazaaron Khwaishein Aisi en Gangster – A Love Story, maar zijn filmcarrière leek afgelopen nadat de acteur in Mumbai schuldig werd bevonden van verkrachting. De acteur ging in hoger beroep en is momenteel op borgtocht vrij. Zijn laatste film was Hijack uit 2008.

Ghost is gepland voor 16 december een release.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.