Amitabh Bachchan gaat nog lang niet met pensioen

Amitabh Bachchan mag dan al wel 69 jaar zijn, maar er is geen haar op zijn hoofd die nu al aan pensioen denkt. Amitabh vindt dat hij zich momenteel in de beste fase van zijn leven bevind. Terwijl de meeste acteurs van zijn leeftijd liever de schijnwerpers vermijden, geniet Bachchan met volle teugen van het publiek en zijn werk.

“Sommige mensen adviseren mij om selectief te zijn, anderen zijn van mening dat ik moet rusten en weer anderen vertellen mij dat ik met pensioen moet gaan.”

“Ik adviseer mezelf dat ik zoveel mogelijk moet doen. De vreugde en opwinding van een dagelijkse opname is nog steeds zo aantrekkelijk en besmettelijk als toen ik begon,” zegt de acteur op zijn blog.

Hij voegt toe” “De dag dat dit allemaal stopt zal het gezicht, dat iedere ochtend in de spiegel kijkt en zich afvraagt in welke bochten het zich vandaag weer mag wringen voor de volgende scene, wegsmelten.”

Als het aan Amitabh Bachchan ligt, kunnen we de komende jaren dus gewoon nog genieten van zijn acteerprestaties.

9 REACTIES

 1. Amitabh Bachchan is oud maar niet koud hij is de beste Superstar Big B zeker blijven acteren voor al voor je Fans jong en oud Fans
  Go For It

 2. Zo lang Mr.Big B Jong voeld en Gezond is
  Moet Mr.big B blijven films maken voor
  Zijn miljaarden fans .Mr.Big B Are The God Fader.

 3. Mashallah…god bless u big B.

  Dat de rest van de oude acteurs met pension zijn, is puur omdat ze geen uithoudingsvermogen als big B hebben of juist geen zin meer in hebben. Maar big B is een legende NOBODY CAN BEAT HIM…
  jong of oud, supterstar of nieuweling GEEN enkele acteur kan met hem concurreren….waar hij staat, daar begint ook de lijn, en iedereen moet hem achter aan de rij aansluiten…lolz

  Luv u big B.
  Mafaq bashi

 4. HELEMAAL EENS MUFAQ BASHI. STEL JE VOOR, DAT JE DEZE SUPER MEGA ACTEUR MOET MISSEN OP HET WITTE DOEK. GEWOON NIET AAN DENKEN. DEZE MAN IS EN ZAL DOOR NIEMAND TE EVENAREN ZIJN. GIGANTISCH!!!! HEEL GOED VAN HEM. ZO LANG HIJ ZICH GOED BIJ VOELT MOET HIJ OOK DOEN. DEZE GIGA ACTEUR IS NIET EN DOOR NIEMAND TE EVENAREN. HEEL VEEL GELUK EN GOEDE GEZONDHEID MR. BIG B.

 5. wat moet ik zeggen over BIG B

  DE BESTE ACTEUR TEWERELD DE MACHSTETE ACTEUR WIE KAN ZO ACTEUREN

  BEN GEWOON EENS MET AFGAN EN RAMU

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.