Salim-Sulaiman doen muziek voor Heroine

Begin deze week leek het nog alsof de film Heroine vervloekt was. De een na de ander verliet het project. Ditmaal waren de componisten, Salim-Sulaiman, vertrokken na een meningsverschil over de royalty. Maar na een goed gesprek met het productiebedrijf UTV zijn ze terug. Salim wilde niet op de situatie ingaan, maar gaf toe dat de discussie over de hoogte van de royalty ging.

Beide partijen zijn nu tot overeenstemming gekomen over het delen van de royalty’s. “Ja, we zijn tot overeenstemming gekomen. Het probleem is een beetje ingewikkeld om uit te leggen, maar het ging inderdaad over royalty’s. We hebben het probleem opgelost en we zullen de soundtrack voor Heroine componeren.”

UTV is ook blij met de terugkomst van het duo. ”Het is geweldig om weer samen te mogen werken met Salim-Sulaiman, na onze zeer succesvolle samenwerking tijdens Fashion (2008),” aldus Siddharth Roy Kapur, CEO van UTV Motion Pictures. “De soundtrack van Heroine heeft behoefte aan een bepaalde stijl en daar zijn zij het meest geschikt voor. Iedereen is blij met hun terugkeer.”

Nu Kareena Kapoor de hoofdrol in de film speelt, zijn er wat veranderingen in het script doorgevoerd. Het duo wacht momenteel op het definitieve script en zullen zich daarna storten op de muziek. ”Er schijnt veel te zijn veranderd. Madhur zal ons binnenkort het hele script presenteren en daarna beginnen we met ons werk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.