Home Acteurs Abhishek Bachchan wil atletisch lichaam

Abhishek Bachchan wil atletisch lichaam

Abhishek Bachchan is niet een van de meest fitte acteurs in Bollywood, ondanks dat hij regelmatig in de sportschool te vinden is. Maar daar komt nu verandering in. Voor de film Dhoom:3 wil de acteur een goede lichaamsbouw krijgen om de stunts goed uit te kunnen voeren. En om een goed resultaat te bereiken heeft hij een nieuwe trainer aangenomen.

Zijn nieuwe trainer is niemand minder dan Prashant Nakwe. Nawke hielp Shah Rukh Khan aan een six-pack voor Om Shanti Om en meest recent werkte hij samen met Ajay Devgn aan zijn lichaam voor Singham. Nu mag hij junior Bachchan helpen en het resultaat mag er zijn. Binnen een maand is de acteur al negen kilo kwijt.

Abhishek ontmoette Nawke tijdens de opnames van Bol Bachchan in Jaipur, waar Nawke aanwezig was om Devgn te trainen. Hier raakte hij, dankzij Ajay Devgn, verslaafd aan het sporten. Sindsdien traint hij twee uur per dag.

De 35-jarige acteur wil geen gespierd lichaam, maar hoopt een meer atletische lichaamsbouw te krijgen. Het zwaarste voor hem was het stoppen met het eten van zoetigheden. “Hij is volledig gestopt met het eten van zoetigheden. En dat is echt heel moeilijk geweest voor hem, want hij is verslaafd aan snoep. Hij wil een magere lichaamsbouw, meer atletisch. Het moet er natuurlijk uitzien”, zegt zijn trainer.

Abhishek geeft toe dat het niet makkelijk is. “Ik ben werkzaam voor een visueel medium en het is belangrijk dat wij er goed uitzien. We moeten wel op het personage lijken natuurlijk. Ik zou persoonlijk graag een meer atletische lichaamsbouw willen hebben. En om dit te bereiken hoef je niet te stoppen met eten, maar je moet verstandig eten en de juiste hoeveelheden. Je moet niet teveel eten. Doe je dat toch, dan moet je ervoor zorgen dat je dat verbrand in de sportschool. Het is belangrijk om voor jezelf een doel te hebben en onophoudelijk te trainen om het doel te bereiken. Het is moeilijk, maar niemand heeft ooit gezegd dat het makkelijk zou zijn. No pain, no gain.”

5 REACTIES

  1. En hij moet ook nog als een atleet leren lopen.

    In zijn laatste film GAME tijdens een achtervolgingsscene, zie je dat zijn voeten naar buiten gericht staan.

    Gewoon drama dus!

  2. Ik vind het heel jammer dat zo mooie entertaiment film Bol bachchan niet in nederlandse bioscoop te zien was dit is een grote blunder van de gekke mensen die hier films brengen
    deze comedy film was vol entertainment super geslaagd in world wide en de films die nou verwacht wordt in pathe zoals barfi nog andere zijn echt niet zo entertaiment zoals Bol bachchan van director rohit setty maker of golmaal.
    deze mensen hebben weinig verstand over films
    ze kennen nouwlijks in schatten geen ervaring.
    niet alle film van abhi is goed maar deze was wel er eentje hoor zoals dostana en housefull.
    full entertainment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten