Anupam Kher in Hollywoodfilm met Robert De Niro

Hij was eerder te zien in verschillende Hollywoodproducties, maar nooit eerder speelde hij een cruciale rol in een film met grote Hollywoodsterren. Anupam Kher is momenteel bezig met de opnames van David O Russel’s (bekend van de Oscar genomineerde The Fighter) film, The Silver Linings Playbook.

Naast Robert De Niro maken ook Bradley Cooper, Jeniffer Lawrence, Jackie Weaver, Chris Tucker en Jessica Stiles deel uit van de cast.

Een paar maanden geleden had hij dit niet kunnen voorspellen. Hij zei toen nog tijdens een interview: “Ik kan mij heel druk gaan maken dat ik geen Robert De Niro ben, maar er zijn miljoenen mensen op de wereld die graag Anupam Kher zouden willen zijn.”

De 56-jarige acteur heeft altijd geloofd dat alles mogelijk is in het leven. “Ik ben er trots op om deel uit te maken van deze film en ik ben echt heel blij dat ik samen met Robert De Niro in een film zit. Dat is op zichzelf al een trofee voor me. En dan wordt de film ook nog eens geregisseerd door David Russell, het is echt verbazingwekkend”, zegt een opgewonden Kher. “Ik heb altijd geloofd in de theorie dat alles mogelijk is in het leven.”

Silver Linings Playbook vertelt het verhaal van een oud-leraar, die, na een verblijf van vier jaar in een psychiatrische inrichting, bij zijn moeder gaat wonen en probeert te verzoenen met zijn ex-vrouw.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.