Sajid over muziek Dabangg 2

Dabangg krijgt een vervolg. Dat wisten we natuurlijk al. De opnames beginnen volgend jaar maart, maar de liedjes voor het tweede deel zijn nu al klaar. Ook ditmaal wordt de soundtrack gecomponeerd door Sajid-Wajid. “We hebben als vijf tracks klaar en wachten nu op de definitieve goedkeuring van Salman Khan.

“We hebben vijf nummers gecomponeerd en hebben al samen met Arbaaz gezeten. Hij is tevreden met alle vijf. Nu is het nog wachten op Salman Khan en zijn mening”, aldus Sajid.

Volgens Sajid is een het een groot voordeel wanneer acteurs als Salman zich ook bezighouden met andere aspecten, zoals de muziek. ” Salman heeft veel ervaring en kennis. Hij begrijpt het publiek, hun smaak en selecteert aan de hand daarvan de nummers. Hij zet zich altijd 200 procent in.”

Sajid zegt dat de druk veel hoger is dan bij Dabangg. “Dabangg was zo’n grote hit met geweldige songs en nu er een vervolg komt zijn de verwachtingen verdubbeld en is er dus een grote druk. Wij hebben als broers ons best gedaan en hopen dat wij kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van het publiek.”

2 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Wednesday, November 2nd, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.