Kangna Ranaut in Krrish 2

Kangna Ranaut, die met verschillende personages indruk heeft gemaakt op het publiek, is er nu helemaal klaar voor om de eerste vrouwelijke Indiase sci-fi personage te spelen in Rakesh Roshan’s Krrish 2. Kangna was de eerste keuze voor deze rol en werd ruim zes maanden door de filmmaker benaderd. Maar vanwege haar andere verplichtingen, moest ze helaas weigeren.

Maar het lijkt erop dat deze film voor haar bedoeld was. Nadat een aantal andere actrices, waaronder Jaqueline Fernandez en Chtirangda Singh, zich terugtrokken, belandde Rakesh Roshan opnieuw bij Kangna.

Iedereen weet dat Kanga op een prachtige manier personages tot leven weet te brengen, de diva in Once Upon a Time in Mumbai, een supermodel in Fashion en de dorpsmeid uit Tanu Weds Manu. “Kangna houdt van uitdagingen en een sci-fi personage is natuurlijk een geweldige kans om te laten zien wat ze nog meer kan. Ze is al begonnen aan een streng trainingsschema, want de opnames beginnen al over anderhalve maand,” aldus de productie.

1 REACTIE

  1. […] post by charla Posted on Monday, October 31st, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.