“Sayali Bhagat schreef zelf de verklaring”

En het verhaal gaat verder. Afgelopen week vertelden wij je dat Sayali Bhagat acteur Shiney Ahuja wil aanklagen voor seksuele intimidatie. Kort daarna verscheen een verklaring waarin de actrice zegt te willen stoppen met acteren nadat ze 7 jaar lang zou hebben geleden onder seksuele intimidatie en dat Shiney niet de enige is. Ze zou onder andere ook Amitabh Bachchan, Aarya Babbar en Sajid Khan willen aanklagen.

Nadat dit bericht in de media verscheen, reageerde Sayali boos en zei dat dit niet waar is. “Ik heb nog nooit problemen gehad met Shiney tijdens de opnames van Ghost. En ik heb respect voor acteurs als Amitabh Bachchan en Aarya Babbar en regisseur Sajid Khan. Ik vind het jammer dat er zulke geruchten in de media verschijnen. Ik ben geschokt.”

Maar het verhaal gaat verder. De persverklaring was namelijk de wereld in gestuurd door niemand minder dan haar eigen managementbureau, die dit in overleg met Sayali heeft gedaan. “Wij zijn een gerespecteerd managementbureau. Het is onze verantwoordelijkheid om de rechten van onze cliënten te beschermen en dat is precies wat wij doen. Sayali was heel duidelijk in haar bewoordingen naar ons toe en kon niet meer tegen de seksuele intimidatie. Ze wilde dit bekendmaken, voordat ze stopte met haar carrière. Het persbericht is door Sayali zelf geschreven en dus zijn wij net zo verbaasd over het feit dat zij nu deze beschuldigingen ontkend”, alus Pragya Narang.

15 REACTIES

 1. ik denk dat ze nooit bekend is geworden en haar flim allemaal flop zijn en door dit te doen wil ze beken worden die rot wijf het kan nooit zijn dat AMITABH zo iets gaat doen het is gewoon belachelijk.

 2. @all
  Vanavond is weer So you think you can dance live. In België op vtm en in Nederland op RTL 5 om 20:05 Iedereen stemmen voor Meysam Noori. Ze zijn vanavond koppel4. Stem “KOPPEL4” naar 6620 wanneer de lijnen zijn geopend. Merci 🙂

 3. Meysam is een afghaanse danser, wie het nog niet weet hé. Op facebook vind je hem onder de naam Meysam Noori

 4. hooi lily

  ik had die show so you think you can dance gezien.. Meysam had mooie technieken en ik hsd zeker gestemd.. maar helaas is hij niet door

 5. Afghan Angel
  Hij is wel door naar volgende ronde. En vanaf volgende week stem je op het persoon zelf. En als zijn fans allemaal stemmen dan is de kans groot dat hij wint. Want hij heeft heel veel fans.

 6. Ja ik wou mijn status veranderen omdat ik op zijn facebook fanpage had gelezen dat hij doorging.. maar ik kon niet veranderen..yeeh

 7. hoe durft ze zoiets te zeggen over hun ?! en vooral voor de gerespecteerde Amitabh Bachchan ! maarjah, de pers is ook niet duidelijk

 8. waarom vallen jullie allemaal die vrouw aan? WIE zegt dat bollywood.nl dit verhaal echt geverifieerd heeft? iedereen kopieert en plakt van ene naar het andere site,..
  en jullie maar iemand aanvallen die jullie totaal niet kennen,..
  bollywood.nl heeft bezoekers nodig en die krijgen ze door onder andere zulke verhalen (ik zeg niet dat het niet waar is MAAR ik zeg ook niet dat het wel waar is 😉 ) ieder z’n eigen gedachten,.. 😉 (alleen maar een comment niet persoonlijk aangevallen voelen ofzo)

 9. hoe durf zij Amitabh Bachchan,aarya babbar,sajid khan naam te noemen terwijl ze nooit gespeeldt heeft met hun in de film is ze gek of zo wat zei zegt is niet waar want ze heeft nog nooit met deze acteurs film gemaakt je kan hier op zien haar films

  http://www.imdb.com/name/nm2345675/

  en Amitabh Bachchan is een super star hoe kan zei zeggen dat amitabh bachan zo gedaan heeft het is niet waar misschien komt ze aandacht te kort of ze is ze niet zo beroemdt daarom noemt zei namen van grote sterren stomme trut

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.