Salman en Katrina veilig in Turkije

Salman Khan en Katrina Kaif zijn veilig in Turkije. Dat zegt een van de productiemedewerkers. De acteurs bevinden zich momenteel in Istanbul voor de opnames van Kabir Khan’s Ek Tha Tiger. “De cast en crew van de film zitten veilig in Istanbul en zijn dus ver verwijderd van de steden Van en Ercis die getroffen zijn door een enorme aardbeving.

Fans hoeven zich dus geen zorgen te maken om het welzijn van de twee sterren.

De cast en crew zullen ongeveer een maand in Turkije blijven voor de opnames en vliegen daarna door naar Irak. Ek Tha Tiger is een thriller en wordt opgenomen in vijf landen. Volgens de geruchten hoeven we ditmaal niet te rekenen op actiescenes uit Zuid-Indiase films, zoals we eerder in Bodyguard en Dabangg konden zien. De actie in deze film schijnt vergelijkbaar te zijn met de actie die we kennen uit de film The Bourne Identity.

Ek Tha Tiger staat gepland voor een release met Eid 2012.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.