“Er staat volgende week veel op het spel”

“Er staat volgende week veel op het spel.” Dat zegt Arjun Rampal in een recent interview. Op woensdag wordt de grootste, duurste en moeilijkste film van zijn carriere uitgebracht en in het weekend treedt Lady Gaga op in zijn club voor de eerste afterparty van de Indiase Grand Prix. Een drukke, maar vooral spannende week voor de acteur.

Arjun, die in de superhero film Ra.One te zien is als de schurk, zegt: “Er staat veel op het spel voor iedereen als je weet dat je de duurste film ooit hebt gemaakt, of het nu gaat om Shah Rukh, Kareena, Anubhav Sinha of ikzelf. Je voelt de druk.”

Arjun’s look in de film is het gesprek van de dag sinds de eerste promo van hem op de televisie verscheen. De 38-jarige heeft voor het eerst zijn hoofd kaal laten scheren voor een film. “Het was geen makkelijke beslissing en ik zou het voor niemand anders, dan Shah Rukh, hebben gedaan.” Maar hij voegt toe dat het niet alleen om zijn kapsel ging. “Ik moest ook keihard werken aan mijn lichaam. Er werd mij verteld dat ik eruit moest zien als een machine en dat ging gepaard met een idioot trainingsschema. Voor de tweede look heb ik een getatoeëerd lichaam.

1 REACTIE

  1. […] post by charla Posted on Sunday, October 23rd, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.