“Ik kan goed kussen” – Ranbir Kapoor

Emraan Hashmi is in Bollywood beter bekend als ‘The Serial Kisser’. Deze bijnaam kreeg hij van de pers in een tijd dat kussen in films nog taboe was en hij zonder enige schaamte in elke film zijn tegenspeelster kuste. Maar het lijkt erop dat hij de felbegeerde titel kwijtraakt aan Ranbir Kapoor.

Ranbir’s kus met nieuwkomer Nargis Fakhri in zijn aankomende film Rockstar heeft veel aandacht getrokken. Ranbir sprak in een recent interview over de spraakmakende kus. “Zoenen voor de camera is extreem technisch. Je moet opletten waar het licht vandaan komt, of je gezicht in de goede positie staat voor de camera en er staan zoveel mensen om je heen…Ik ben acteur en het is onderdeel van mijn baan. Ik heb meestal ook geen retakes nodig. Ik kan goed zoenen.”

In zijn eerdere films kuste Ranbir onder andere met de actrices Priyanka Chopra, Minissha Lamba, Deepika Padukone, Bipasha Basu en Sarah Thompson.

3 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Saturday, October 22nd, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.