The making of Sadda Haq

In de allereerste trailer was hij al te horen: Sadda Haq uit de film Rockstar. En vanaf dat moment is het uitgegroeid tot een anthem. De krachtige stem van Mohit Chauhan in combinatie met rock is gewoonweg geweldig. Samen met Ra.One staat Rockstar momenteel bovenaan de hitlijsten.

Het nummer Sadda Haq verschijnt op een cruciaal punt in de film, zo vertelt hoofdrolspeler Ranbir Kapoor. “In de film is sprake van een situatie waar het personage boos wordt op de maatschappij. Hij gelooft dat we zijn wie we zijn vanwege de manier waarop de worden geboren en dat de maatschappij geen recht heeft om ons te vertellen wat goed en wat slecht is. Dit is de tijd dat hij als artiest begint te groeien in zijn muziek en poëzie. Hij drukt zijn woede uit in het nummer ‘Sadda Haq Aithe Rakh’, wat zoveel betekent als ‘Geef mij mijn recht’ .”

Neem ook een ??kijkje achter de schermen van dit nummer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.