Hrithik Roshan is een hit!

1

Karan Johar heeft alle reden om met een big smile te verschijnen. Zijn volgende productie, de remake van Agneepath, heeft een recordbedrag ontvangen voor de uitzendrechten. Met 41 crore (zo een 6 miljoen euro) is dit het hoogste bedrag in de geschiedenis dat voor een Bollywoodfilm is neergeteld.

Volgens het kanaal is Hrithik Roshan een hit. “De promo van Agneepath is een hit. Het publiek is nieuwsgierig naar Hrithik Roshan in de rol van de legendarische Vijay Dinanath Chauhan, de rol die in het origineel door Amitabh Bachchan werd vertolkt. En daarom twijfelden wij geen moment om zo’n hoog bedrag ervoor te betalen.”

Het recordbedrag voor de televisierechten was eerder in handen van Shah Rukh Khan, die voor Ra.One maar liefst 40 crore ontving. Hiervoor was het in handen van 3 Idiots.

Het lijkt erop dat Hrithik Roshan de Khans heeft verslagen! Agneepath staat gepland voor een release op 26 januari 2012.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.