Suniel Shetty wil geen producent meer zijn

Suniel Shetty stopt ermee. Hij heeft gezworen dat hij nooit meer een film wil produceren. De acteur zegt dat klaar is met het werk achter de schermen en wil zich weer richten op zijn acteercarrière en andere zaken, zoals zijn restaurantketen. Zijn laatste productie is getiteld Loot en staat gepland voor een release begin november. De komedie verschijnt eindelijk op het witte doek na een vertraging van meer dan twee jaar.

“Ik ben klaar met het spelen van een producent. Ik wil mij nu concentreren op mijn acteercarrière en mijn restaurants. De enige reden die mij wellicht zou kunnen verleiden om opnieuw te gaan produceren is als mijn zoon Ahaan zijn debuut maakt, maar dat ligt nog ver in de toekomst. Voor nu is Loot mijn laatste productie,” zegt hij.

Eerder producties van Suniel, zoals EMI en Mission Istanbul, waren geflopt. Het zorgde ervoor dat hij in zee moest met meerdere producenten en dat zorgde voor de nodige vertraging van Loot. Maar nu wil hij dat allemaal achter zich laten. “Ik was ervan overtuigd dat Loot uitgebracht zou worden. Maar doordat er productioneel veel misging met de partners heeft dit geleid tot een vertraging van twee jaar. Maar mijn geduld heeft zijn vruchten afgeworpen.”

Loot is geregisseerd door debutant Rajnish Raj Thakur en is een komedie met in de hoofdrollen Suniel Shetty, Govinda, Mahakshay Chakraborthy en Shweta Bharadwaj.

1 REACTIE

  1. […] post by charla Posted on Saturday, October 8th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.