Trailer Desi Boyz

Ruim zeven jaar na Garam Masala zijn ze weer samen in een film te zien. We hebben het natuurlijk over John Abraham en Akshay Kumar. De film is getiteld Desi Boyz en is uiteraard een komedie. De twee heren zijn ditmaal niet alleen omringd door vrouwelijk schoon, maar de vrouwen strooien zelfs met geld. Daarom doet de promo doet je enigzins denken aan de film Deuce Bigalow: Male Gigolo…

De film is het regiedebuut van Rohit Dhawan, zoon van komediekoning David Dhawan. De eerste trailer is uit en de title track is een van de dingen die je bijblijft. Naast Akshay en John maken ook Deepika Padukone en Chtirangda Singh deel uit van de cast.

Zullen de cool Desi Boyz zorgen voor echte entertainment, of valt deze film, net als velen andere komedies van de afgelopen jaren, ook in de categorie van hersensloze komedie, die iedereen binnen no time is vergeten?
Daar komen we 25 november achter, wanneer de film uitkomt.

.

3 REACTIES

  1. this movies will be blockbuster. alrts khans khiladi comeback from desi boys and rawdy rathore.

  2. Jo,

    Ik ben nederlands, hoop jij ook 😀
    weet je toevallig een site waar je deze film gratis kan downloaden ? zou leuk zijn !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.