Fardeen Khan wilde drugs kopen

In 2001 werd acteur Fardeen Khan gearresteerd. De aanklachten luidde: poging tot het kopen en in het bezit zijn van cocaïne. Afgelopen dinsdag werd Fardeen alleen schuldig bevonden op de eerste aanklacht en vrijgesproken van de tweede. Hiermee hoeft de acteur niet meer te vrezen voor een gevangenisstraf van maximaal 10 jaar.

Hij kan echter nog wel een maximale straf van 6 maanden krijgen opgelegd. “Ik ben alleen schuldig bevonden voor de poging tot het kopen van cocaine. Ik ben vrijgesproken van de andere aanklacht. We zijn tien jaar lang bezig geweest met deze zaak en ik ben zeer blij met de uitspraak”, aldus de acteur.

Zijn advocaat voegde toe dat de acteur op 2 november te horen zal krijgen welke straf hem wacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.