Sonam Kapoor als sexy itemgirl?

Het lijkt erop dat Sonam Kapoor nu wel klaar is met de zogenaamde klassieke desilook en de bijbehorende films. Ze wil een make-over en vertelde tijdens een persconferentie dat ook zij graag een sexy itemnummer, net als Sheila en Munni, in een film wilt doen. Ik hoor je al denken: Maar is zij daar wel het juiste type voor?

De laatste tijd zijn er steeds meer actrices die in itemnummers verschijnen; Deepika Padukone (Dum Maaro Dum), Katrina Kaif (Sheila ki Jawaani en Aaya re Bodyguard) en Kareena Kapoor (Desibeat). Sonam hoopt zich binnenkort ook bij deze lijst te mogen voegen.

Op de vraag of zij ook itemnummers wil doen zegt ze: “Niemand heeft mij ooit gevraagd om een itemnummer te doen. Iedereen vraagt ??mij om een bepaalde soort type te spelen. Ik denk dat ze mij niet zien als een itemgirl. Misschien moet dat veranderen en moeten ze mij bekijken als een sexy itemgirl.”

Is Sonam wel geschikt als itemgirl? Wat vind jij? Zie jij haar wel verschijnen in een itemnummer of geef je toch de voorkeur aan andere actrices?

2 REACTIES

  1. Sonam Kapoor, hoeft helemaal niet sexy te gaan spelen of doen. Ze moet puur natuur blijven, dat past beter bij haar.
    Ik heb nog geen film van haar gezien, maar de film met Sahid Kapoor nu,daarin ziet ze er heel mooi uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.