Lied uit Joker bevat tien talen

Regisseur Shirish Kunder wil het groots aanpakken voor zijn nieuwe film Joker. Hij is niet alleen van plan om deze film in 3D uit te brengen maar heeft een nummer door Daler Mehndi laten inzingen in maar liefst tien verschillende talen van India. Dit is de eerste keer ooit dat een Bollywoodnummer teksten bevat van tien verschillende talen.

De talen waarin het nummer is gezongen zijn Hindi, Engels, Marathi, Bengali, Punjabi, Gujarati, Telugu, Tamil, Kannada en Malayalam.

De vrouw van Shirish, Farah Khan, zal het nummer choreograferen en Akshay Kumar zal het nummer moeten playbacken. De muziek is gecomponeerd door het neefje van de Indiase Mozart A.R. Rahman, G.V. Prakash. Ook van Shirish is bekend dat hij muzikaal is aangelegd. Dat werd duidelijk als je luisterde naar de achtergrondmuziek van zijn regiedebuut Jaan-e-mann. Daarnaast componeerde hij vorig jaar ook de titelsong van Tees Maar Khan.

Wanneer de film wordt uitgebracht is niet duidelijk. Shirish neemt in ieder geval zijn tijd met deze film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.