Ranbir Kapoor geeft vreemdgaan toe

Deepika Padukone heeft het ooit in een interview doorlaten schemeren waarom haar relatie met Ranbir op de klippen was gelopen. Ranbir ontkende dit, maar geeft nu toe dat hij in zijn relatie inderdaad is vreemdgegaan. De 29-jarige acteur vertelt in een interview met een populair filmmagazine. “Ja, ik ben vreemdgegaan.”

“Uit onvolwassenheid, onervarenheid, gebruik willen maken van bepaalde verleidingen, uit ongevoeligheid. Nu realiseer ik mij de waarde van een relatie. Waarom een relatie beginnen als je je toch niet wilt binden? Dat realiseer ik mij nu. Dat is waarom ik nu niet meer zomaar in een relatie wil springen, tenzij je echt een speciale band deelt met elkaar, wanneer je echt met iemand samen wilt zijn, iemand die je kan vertrouwen en andersom, iemand voor wie je moeite wilt doen en voor wie je respect hebt. Anders heeft het geen zin om je in een relatie te storten.”

Toen Ranbir en Deepika in november 2009 een einde maakte aan hun relatie van twee jaar ging het gerucht dat Ranbir vreemd was gegaan met Katrina Kaif.

Nu ziet Ranbir het anders. “Ontrouw is de dealbreaker. Als dat tussen twee mensen komt is alles weg; respect en vertrouwen en dat zijn twee pijlers in een relatie waarmee je niet kunt en mag spotten.”

8 REACTIES

 1. Absoluut niet netjes van R.K.
  Ik ben eeh grote fan van wijlen Raj Kapoor (dan gaat het automatisch over in diens volgelingen), maar dit keur ik ook af. Vooral als je al een vriendin hebt. Shame shame shame. Maar, wat gebeurd is kan je niet meer terugdraaien. Hij ziet zelf dat hij foute dingens heeft gedaan. Ik hoop dan ook dat dit een les voor hem is geweest. Dit blijkt uit zijn reactie in principe wel.

 2. Als je echt van iemand houd dan ga je niet vreemd. Blijkbaar hield hij niet van Deepika. Bovendien is hij eerlijk hierover en heeft hij toegegeven vreemd te zijn gegaan.
  Tegenwoordig zijn er weinig mannen die dit toegeven, ze zien hun fouten dan ook niet en vinden dit de gewoonste zaak van het leven.
  Bovendien was Ranbir niet getrouwd met Deepika. Helemaal erg als er kinderen zijn. Bollywood wereld … tsjaaaa

 3. @Rob

  Hoe bedoel je welke man zou ”het kans laten” (die kans)
  Als je echt van een meisje houdt en veel om haar geeft doe je dat gewoon niet klaar!

 4. pratiksha ben je gek ofso als iemand het met jou deed en later gaf hij/zij het toe dat hij/zij is vreemd is gegaan dan zeg je toch ook niet ja wij waren niet getrowud of we hadden geen kindern …. heb rescpet man arme deepika !!!
  dom mens dat jij en ranbir zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.