Karishma Kapoor in Satte pe Satta remake

Het is niet Madhuri Dixit, zoals eerder werd gedacht, maar Karishma Kapoor die de rol van Hema Malini zal vertolken in de Satte pe Satta remake. Dit werd afgelopen week bekend gemaakt. Satte Pe Satta zal worden geregisseerd door Soham Shah, de regisseur van Kaal en Luck en wordt geproduceerd door niemand minder dan Sanjay Dutt, die tevens de hoofdrol in deze film op zich zal nemen.

Sanjay Dutt is momenteel druk bezig met de promotie rond zijn eerste productie Rascals, maar begint binnenkort aan de opnames van Satte Pe Satta waarin hij de dubbelrol van Ravi en Babu, die in het origineel door Amitabh Bachchan werd gespeeld, zal spelen. En voor de vrouwelijke hoofdrol is dus uiteindelijk de keuze gevallen op Karishma Kapoor.

Kajol was de oorspronkelijke keuze voor de rol, maar omdat zij destijds net bevallen was van een zoon en meer tijd aan haar gezin wilde besteden liet Sanjay dat idee vallen. Vervolgens werd Vidya Balan benaderd voor de rol, maar zij was helaas niet beschikbaar in de periode die de producent voor ogen had. Aishwarya Rai Bachchan scheen ook tot de lijst de behoren, maar zij raakte zwanger. Ook Madhuri Dixit werd benaderd en vond het idee geweldig, maar uiteindelijk is besloten om Karishma te casten.

Zodra de rest van de cast compleet is, kunnen de opnames beginnen. De film zal in 2012 in de bioscopen verschijnen.

1 REACTIE

  1. Karishma Kapoor is the right girl. She is hot,sexy and afteral, she is the sis of bollywood Queen. I hope Sanjay play bether then that old long dick.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.